top of page

Industriële koeltechniek

DKR Refrigerations is de geschikte partner voor al uw industriële installaties. Aan de hand van een jarenlange ervaring in diverse sectoren zoals voedingsindustrie, agrarische industrie, diepvriesopslag… kunnen wij u verschillende oplossingen aanbieden voor al uw projecten in België. Onze innovatieve aanpak zorgt ervoor dat u zowel voor klassieke freon-installaties, NH3-installaties en CO2-installaties bij ons aan het goede adres bent. 

Maatwerk


DKR Refrigerations zorgt voor uw industriële koeling op maat. Vanuit uw behoeftes, ontwerpen we samen een energie-efficiënte en budgetvriendelijke koelinstallatie. Aan de hand van professionele 3D-tekeningen, slagen we er in om u op voorhand al een duidelijk beeld te geven van uw installatie.
Daarnaast staat ons team van gecertificeerde techniekers garant voor een stipte en vlekkeloze technische uitvoering.

 

Service


Indien er zich door onvoorziene omstandigheden toch een technische storing voordoet, staan wij 24/7 klaar om u uit de nood te helpen. Samen met een ervaren team van techniekers en een voorraad van diverse wisselstukken slagen we er in uw problemen op een snelle en efficiënte manier te verhelpen.
Het uitbouwen van een sterke vertrouwensrelatie met u, is onze missie!

bottom of page